Binary y Context, unidos para ofrecer un servicio integral

 binary-y-context

Las empresas Binary y Context han firmado un acuerdo de colaboración para ofrecer conjuntamente un servicio integral de diseño, programación, elaboración de contenidos y marketing para Internet.

Binary Menorca S.L. es una empresa dedicada exclusivamente al desarrollo de software: aplicaciones de escritorio, páginas web, aplicaciones web, servicios web, servicios de windows o aplicaciones móviles son algunas de las tecnologías utilizadas para ofrecer soluciones potentes, completas, sencillas y adaptables a los requerimientos de la pequeña y mediana empresa. El principal objetivo de Binary ha sido siempre el convertir la tecnología en un aliado de sus clientes. Es por ello que todos sus productos se caracterizan por su alto grado de innovación y calidad, y su orientación total a las necesidades de gestión de la empresa, sin perder de vista en ningún momento la sencillez y facilidad de uso.

Context, por su parte, es una empresa de reciente creación dedicada a diseñar y ejecutar actuaciones encaminadas a integrar en las empresas y profesionales el nuevo modelo de relación y negocio que ofrece Internet en su estrategia comercial y en su organización interna, convirtiendo el uso de las nuevas tecnologías y su presencia en Internet en una herramienta para la mejora de la gestión, la comunicación y la reputación empresarial.

El objetivo principal que persiguen Binary y Context con ésta unión es trabajar con empresas y profesionales en la mejora de su competitividad y su negocio a través de las infinitas oportunidades que ofrece la conocida como web 2.0. Se trata de integrar y combinar la programación informática con la comunicación online.

 • Pingback: Twitter Trackbacks for Binary y Context ofrecen un servicio integral para Internet | Context | servicios para internet [afcontext.com] on Topsy.com()

 • Antoni Juaneda

  S’uneixen dues bones empreses menorquines; una la conec un poc bé (Binary) i em sembla molt sòlida, carregada de seny menorquí, i l’altra (Context) acaba de comançar una aventura empresarial i està demostrant coratge i vocació… Enhorabona per la unió!

 • Moltes gracies, Antoni. M’ha agradat aixó de “seny menorquí”. 😉

  Sempre he cregut que és imprescindible el colaborar amb altres empreses per poder oferir un producte més sólid i complert a els nostres clients.

  Tenim que cercar, i cada vegada més, l’especialització a les nostres empreses. El que aprenguem i faguem les empreses de base tecnológica pot influir, d’una manera molt important, en el creixement del teixit empresarial a Menorca.
  I crec que, més que una posibilitat, és una obligació que tenim que cumplir per poder-nos ajudar entre tots.

  Es una satisfacció haver signat aquest conveni amb una empresa com Context, que estic segur que pot marcar un abans i un després del que suposa el marketing online a les nostres illes.

  Salutacions.

 • Gràcies Antoni pel teu recolzament y les teves valoracions. Esper que prest ens coneguem en persona y puguem també iniciar un camí de feina conjunta.

  La veritat és que per mi suposa un honor -a més d’un impuls important- poder col•laborar amb una empresa tan vàlida y reconeguda com Binary Menorca.

  Començar un projecte empresarial, i més en la situació actual, no és gens fàcil i està ple de dificultats i dubtes. Per açò, disposar des del primer dia del suport de persones com en Tiago i empreses com Binary és una oportunitat única que no tothom pot tenir i que no puc deixar de valorar y agrair en tot moment.

  Com apunta en Tiago, la col•laboració empresarial s’ha convertit en un dels principals reptes als que hem de fer front els professionals tecnològics, perquè només ajuntant forces podrem donar resposta a les demandes del mercat actual.

  L’especialització i la capacitat de treball en equip són els valors més importants que han de tenir les empreses per competir en un món cada vegada més globalitzat. Per açò, des de Context hem apostat des del principi per la feina col•laborativa entre empreses i professionals.

  A més, estic convençut que aquesta unió d’esforços donarà fruits positius per Menorca, que és una de les nostres principals motivacions.