Web del Club Kikoland

Club Kikoland, la web para niños del Royal Son Bou

Web del Club Kikoland

Los Apartamentos Royal Son Bou Family Club siguen apostando por su clara especialización en el sector de Turismo Familiar lanzando una nueva y ampliada versión de su web infantil Club Kikoland, para la que han confiado de nuevo en el equipo de KodeaWeb.

El objetivo inicial del proyecto era sustituir la versión flash anterior por una nueva pàgina web realizada en HTML5 que fuera accesible desde cualquier dispositivo e indexable para los buscadores, aunque, lógicamente, les propusimos realizar un proyecto más completo con visión de futuro.

En este sentido, además de ampliar la sección de juegos con cinco nuevos diseñados por Ivan Khanet Comunicació y programados en HTML5 por Binary Menorca, se han creado nuevas propuestas de entretenimiento para niños (colorea, maquillaje, manuales, etc), un apartado con información sobre las actividades infantiles que realiza el hotel durante la temporada turística y una sección dinámica de concursos para usuarios registrados, además de un calendario con los aniversarios de los miembros del club.

Se trata de un proyecto muy motivador, ya que ha significado nuestra primera incursión en el mundo de las webs para niños y del desarrollo de juegos online. Esperamos que les guste a ellos, los niños y niñas del Club Kikoland.

Y a ti ¿Qué te parece el resultado de la nueva web? ¿Qué aspectos mejorarías y cuáles te gustan más? ¿Nos lo explicas?

 • Arantxa Muriel Pérez

  Hola Toni!!!!
  Doncs necessitaba una estona de descans i he pensat que pq no t’ajudo en això. Jo no tinc nens però he probat tots els jocs per dir-te què em sembla. I et demano perdó d’avançat ja per si sóc massa dura :p
  La presentació de la web la trobo xula, divertida, amb colors i fàcil d’entendre i de seguir els passos. He trobat a faltar potser algún lloc per indicar la teva edat i així aplicar la dificultat del joc.

  Memory cards molt be, fàcil de dificultat, potser per nens més petits.
  La Palabra secreta, és algo més difícil y ha de ser per nens a partir de 6 anys potser que ja sàpiguen llegir.

  El dibujo escondido, molt xulo tb i potser per nens a partir de 5 o 6 anys.

  El gran laberinto va molt lent, si ha de ser com el Pac-man, va a 2 per hora. Però potser és cosa del meu ordinador.

  El Gran Tesoro està be! Pot ser que 5 minuts és massa estona, amb 3 minuts ja he tingut de sobres! També és que les abelles res que passis aprop ja compta com que et piquen, però no les monedes ni les ampolles, i per mi hauria de ser el mateix. Quan queden ja 2 minuts, el ritme de que cauen les monedes i ampolles és alt i el pirata no respon tan ràpidament com jo li estic dient amb les fletxes… no sé si m’he explicat be… Però potser no cal que acabi tan a saco. I he probat 3 vegades i no he aconseguit passar de nivell o que em mostri algún altre escenari per jugar y ja sóc grandeta!! Crec que si jo no supero el nivell, un nen de 7 o 8 anys tampoc ho farà. I un de 10 o 12 ja no juga a aquests jocs.

  Painting and Color, be.

  Quick eye molt be ja que va de fàcil a difícil. (el nom del joc està en anglès i jo ho tinc en idioma castellà)

  Connecta 4, un cop entres es diu Connent 4, sense la A. Jo l’estic fent en castellà però ara em pregunta en anglès que esculli un personatge. Si tinc 6 anys i estic sol no sé si ho entendré :p Tot i que visualment els nen ho entenen tot i escolirien 1 segur! El joc està perfecte, es pot vencer la màquina 🙂

  Fresh Fish (Pescado fresco?) No explica com es juga, he trigat 5 segons en pillar-ho 🙂 No estic logada, he entrat i m’he posat a jugar, i ara que ja he acabat de pescar em diu els punts però no aparec al llistat com a “anónimo”.Al clicar a “new game” (jugar de nuevo/nuevo juego) no em porta enlloc, no funciona el link.

  La resta en general la veig be. Potser al de les activitats que et doni més info de com apuntar-t’hi, els dies que es pot fer, horaris o si nomès s’ha de preguntar a recepció de l’hotel, o trucar a un telèfon.

  Bé, ara ja sí, espero que et vagi tot molt be!!!!

  Una abraçada!!!
  Arantxa

 • Moltes gràcies Arantxa, revisarem les coses tècniques que ens comentes i analitzarem com millorar l’experiència d’ús per les diferents edats.

  Una abraçada!