Context, un proyecto innovador

context innovación

Context | servicios para internet nace como un proyecto totalmente innovador, ofreciendo un catálogo de servicios desde una nueva perspectiva y un nuevo concepto: la confianza con los clientes y la colaboración entre profesionales.

Innovación en la gestión

Aplicamos un proceso continuo de aprendizaje, innovación y mejora en nuestros servicios. Nuestra experiencia, la de nuestros colaboradores, los procesos de brenchmarking interno y externo, la competencia y la formación recibida son utilizados para redefinir de forma continua nuestros servicios.

Son objetivos de esta innovación:

 • Analizar y revisar semestralmente los servicios y proyectos ofrecidos.
 • Compromiso de innovación: definiendo nuevos servicios periódicamente.
 • Reconocer las características especiales de cada uno de nuestros clientes.
 • Interactuación con nuestro entorno, participando activamente en foros y asociaciones empresariales (Joves Empresaris, ACCESO, etc).
 • Trabajo en red o networking con empresas y profesionales locales y foráneos.

Innovación tecnológica

En Context | servicios para internet las nuevas tecnologías son una herramienta básica tanto para nuestro éxito como el de nuestros clientes. Por este motivo, nos esforzamos por utilizar, conocer y fomentar el uso de la tecnología como fórmula para innovar.

Nuestro objetivos tecnológicos son:

 • Creación de un espacio web de referencia con un blog actualizado para compartir conocimientos y experiencias.
 • Adquisición de material informático de última generación.
 • Implantación de herramientas de cloud-computing.
 • Sincronización móvil de todas las aplicaciones informáticas.

Aplicamos un proceso continuo de aprendizaje, innovación y mejora

 • Bienvenido!!
  Seguro que con tu experiencia creceremos juntos
  Innovar es repensar, ser crítico para mejorar
  Un saludo desde Proquame!
  Salva

 • Gracias Salva,

  Sin tu ayuda y la de Joan este proyecto no habría sido posible.

  Un saludo y seguimos trabajando por la innovación y la colaboración.

 • Antoni Juaneda

  Toni,
  Enhorabona per la iniciativa!
  Més enllà del projecte professional o empresarial com a tal (que en aquests moments de crisi econòmica encara té molt més mèrit), valor també el concepte o plantejament que fas (i aquesta web és la màxima expressió: compartir, colaborar, innovar…) i l’aportació a la societat menorquina pel que fa al creixement (en volum de negoci i en inteligència) del sector de les noves tecnologies, o de l’aplicació d’aquestes a l’empresa i a la comunicació i relació entre les persones. M’agrada la web, sobretot perquè és una web que segurament serà molt dinàmica, serà molt més que una web comercial. És una web oberta a la relació, una bona eina per compartir coneixements.
  Salutacions, i sort!

 • Sandra

  Enhorabona per el teu nou projecte! Com ja et vaig comentar arrel del curset de Proquame Web 2.0 em sembla molt interessant i útil.

  Salutacions,

 • Sandra

  … Especialment útil pel que pots aportar a les petites empreses, sobretot en quant a millores de les estratègies de comunicació, com a component essencial d’un pla de marketing i al que de vegades no li donem l’importància que hauria de tenir, i crec que més que mai és de vital importància en moments com l’actual de canvis i replantejaments de molts d’aspectes empresarials.
  Esper poder comptar amb tu en breu per a que em puguis assessorar a fi de veure que ens pot ser més convenient per a donar-nos a conèixer per internet.

  Sort!

 • Hola Toni,

  Gràcies pel teu comentari i la teva valoració positiva. Com dius, el plantejament i l’objectiu d’aquesta web és ser -en la mesura de les meves posibilitats- el més dinàmica i participativa possible. Intentaré publicar continguts periòdicament que esper seran d’utilitat per les empreses i professionals de l’illa i, si és possible, també de fora.

  I el més important, m’agradaria que pogués servir de plataforma per la col·laboració entre professionals dels sector de les noves tecnologies i d’internet. Crec que aquest és el principal objectiu que ens hem de marcar.

  Salutacions.

 • Hola Sandra,

  La veritat és que, com ja vam comentar al taller de ProQuaMe, ens trobam davant un canvi total en les relacions entre l’empresa y els consumidors/clients, així com també amb els sistemes de gestió i direcció empresarial.

  La tendència és cap a la transparència, la col·laboració, l’intercanvi de coneixement, la sinceritat… i açò més que un canvi tecnològic és un canvi de mentalitat.

  Un nova situació que les PyMEs no només no poden deixar passar, sinó que s’ho han de plantejar com gran oportunitat de negoci.

  Ànims !!!

 • Ara que m’he estrenat al teu web. Compta amb els meus comentaris com jo compto amb els teus sempre que necessitem consell a internet i a la vida.

  Allò que ha estat realment innovador d’aquest projecte (açò ho diu el meu alter ego, en Juanito, més que en Joan Sánchez Tuomala) és que hagis donat la passa per dedicar-te a allò que t’apassiona i et surt de dintre: la comunicació i l’interrelació amb els altres.

  Internet és un vehicle, no una raó de ser en si mateixa. I quan internet ens ajuda a complir els nostres objectius (d’empresa i de vida)… pues endavant amb internet !!!

  El projecte que tens, pels que ens escoltin (buzzzzzz….) té els fonaments de professionalitat, realisme, viabilitat i entusiasme per que de ell en surtin grans iniciatives i projectes.

  Si jo estés entre els teus clients potencials (ja saps que som un client actiu) reservaria JA el teu temps i la teva passió per que milloréssis la meva empresa o projecte.

  Una abraçada. ;-D