Empresa y Redes Sociales, experiencias y valoraciones

formacion+empresa+redessociales+acceso

Hay que predicar con el ejemplo. Al finalizar el curso “Promoción de la Nueva Emrpesa en las Redes Sociales” solicitamos a los participantes una breve valoración sobre su experiencia. Ofrecemos aquí las opiniones que nos han remitido (si llegan más, las iremos publicando)

martajoriMarta Jori, Profesional de Servicios Ambientales

El descobriment de la filosofia i el funcionament de la Web 2.0, així com de l’abast que pot arribar a tenir si es sap utilitzar amb prou destresa i intel•ligència m’ha captivat. Els continguts del curs han estat excel•lentment exposats i il•lustrats tant per en Toni com per en Joan (enhorabona! sou uns professionals fora de sèrie!). Els exercicis plantejats per a fer a casa trob que han anat molt acord amb la teoria que havíem vist a classe. Personalment trob el curs molt profitós a pesar que, tal vegada per la meva inexperiència o “patositat”, no ho sé, m’ha mancat que es destinés algunes hores per a sessions de pràctiques monitoritzades, és a dir, amb els professors devora, de manera a poder anar resolent els dubtes tal com van apareguent.

En definitiva, he xalat molt en el curs i crec que tothom, sigui del ram professional que sigui, hauria de fer un curs d’aquest estil per a posar-se una mica al dia de l’abast d’Internet. Així que moltes gràcies i dir-vos que no us oblidaré fàcilment perquè cada cop que entri a les xarxes m’enrecordaré de vosaltres! Salutacions cordials.

lluisbinaryLluis Arevalo, Programador Júnior en Binary Menorca, s.l.

La meva valoració del curs és totalment positiva. Els continguts han estat molt actuals, ja que les eines 2.0 que hi ha a Internet són, per a la majoria de les empreses, un nou món a explorar, i les heu enfocat des d’un punt de vista empresarial, llevant així la por a la gent i desmitificant el fet de que les xarxes socials són per a joves. Potser, per haver acabat d’entendre a la perfecció el funcionament d’aquestes eines, hauria estat necessari fer una mica de pràctica tots junts (registrar-nos a Facebook, crear el blog, etc.) però ja hauria estat necessari un curs de moltes més hores.

De cara als dos professors, donar-vos l’enhorabona per les dots docents de les que disposeu ja que, tot i que algun dia estàvem una mica adormits per l’efecte “siesta”, vau ser capaços d’ensenyar-nos, d’una manera entretinguda i divertida, tots els continguts que s’havien de veure. Per a futures sessions, jo continuaria amb el mateix tipus de diapositives: combinant una petita dosis d’humor amb el contingut real que s’ha de veure.

Finalment, tornar-vos a felicitar tant a ProQuaMe com a Context, especialment a en Joan i en Toni, per haver impartit aquest curs de la manera que l’heu realitzat. A futurs cursos que realitzeu intentaré assistir (sempre que la temàtica sigui del meu àmbit).

joanamgarau Joana M. Garau, Coordinadora d’arxiu i biblioteca a Sant Lluís

La meva opinió sobre el curs és que ha estat molt profitós per la meva experiència personal i espero que per la professional també. Els profes ho heu fet molt bé i ha quedat tot bastant clar. Tanmateix, crec que li han mancat unes hores. D’una banda, algunes sessions han estat molt denses, com la darrera (molta informació difícil d’assimilar). I per altra banda, alguna pràctica a classe no hagués anat malament. A mi també m’apassiona tot allò relacionat amb la web 2.0. Es per açò que m’agradaria que el dia tingués 48 hores i poder treure-li més profit. De moment, com no pot ser d’altra manera, vaig a poc a poc, a estones que tenc. Divendres vaig entrar a Facebook i vaig comprovar in situ que és “les Rambles”. Mare meva, quina gentada!. Un cop sàpiga moure’m pel carrer Nou i entengui tot l’intringulis, obriré la pàgina de la biblioteca.

marisolMarisol Triay, propietaria de la Peluquería Marisol.

M’ha agradat molt es curs sobre xarxes socials, he après moltes coses que crec poden ser útils per sa promoció de sa meva empresa. Ara ja estic recollint material per posar-me en marxa i crear una pàgina a Facebook. El que m’acuba un poc és que durant es curs m’he registrat a varies xarxes que crec que no faré servir massa i em dona la sensació de tenir perfils a mitges per aquí i per allà. Bé, res més que donar moltissimes gràcies a n’Antoni i a n’en Joan per haver compartit els seus coneixements amb noltros.

luisaLuisa Catchot, Gerente en Comercial Catchot.

El curso en general me ha parecido bastante productivo. Personalmente los conocimientos que tenia sobre web 2.0 eran básicos y es un tema que realmente me gusta y además de esto lo considero importante sobre todo para el aspecto profesional. Las presentaciones me han parecido claras y concretas al igual que la forma de exponerlas y explicar los contenidos. Cualquiera que no supiera nada de 2.0 podía entender lo que estabais explicando. También estaba bien la práctica que se hacía para que pudierais verificar si se había entendido lo que habíais explicado y para que viéramos si nos salía alguna duda al ponerlo en práctica y poder comentarlo. El ritmo de la clase era óptimo, ciñéndoos a lo que más interés despertaba en nosotros y profundizando más en temas que teníamos más dudas o hacíamos preguntas.

En definitiva, este curso me ha servido para conocer más sobre redes sociales y sobre todo para poder aplicarlas en mi empresa, que es lo que me interesa. Personalmente ya he creado un perfil de empresa en Facebook y empezaré haciendo una campaña para navidad referente a lotes de empresa etc…Crearé un catálogo con las aplicaciones que vimos. Particularmente la clase que más me gustó fue la última, quizás porque tras las otras sesiones con esta profundizamos más en todas las herramientas que podemos desarrollar y en las que vi mucha utilidad para mi empresa. También daros las gracias por todas las sesiones impartidas. La verdad que las disfruté y me resultaron muy amenas.

mikiMiguel Ortiz, MEDIATAG “Desarrollo de proyectos web”

En primer lloc estic encantat que es puguin dur a terme aquests tipus d’iniciatives a Menorca, ja ho hem comentat infinitat de vegades, el problema principal de l’illa és la incultura digital que existeix. Crec que aquests cursos haurien de dur-se a terme durant tot l’any (jo no vindria tots eh…) ;))) Per altre banda, personalment estic molt satisfet del taller, és a dir, les meves expectatives eren mirar d’aprendre el màxim i conèixer l’experiència d’altres empreses. M’esperava un curs més bàsic, però la sorpresa ha estat bona al trobar-me un cert nivell, ja no dels ponents (era conscient) si no dels participants, actius i predisposats a “provar-ho”!!

La veritat és que he estat pensant quines coses és poden millorar i no he trobat res directament relacionat a voltros. Les explicacions han estat clarificadores, hi ha hagut exemples pràctics per a les empreses presents, pràcticament tothom ha trobat una funció per a la seva activitat dins una xarxa social o altre… no ho sé per on trobar un “PERO” 🙁 Si me pos tikisMIKIs… tal vegada les diapositives podrien ser més senzilles, amb missatges més directes. En definitiva, recomanaria aquest curs 150% segur del que recoman. Enhorabona i a serguir fent feina!

perebarberPere Blai Barber, Jefe de Compras del Hotel Sol Menorca

Ha estat un curs molt interessant, i que m’ha servit per a posar-me un poc al dia en el tema de la WEB 2.0, i les xarxes socials. Personalment no puc aplicar els coneixements adquirits a la meva empresa (no en tenc una de pròpia i a la que faig feina té el seu propi departament central de marketing) però, tal vegada, em servirà per a recolzar alguns amics, als quals si poden ajudar aquestes xarxes a donar a conèixer les seves “petites” empreses. Una abraçada a tots, i moltes gràcies Toni i Joan!

sandraSandra Llabrés, propietaria de Döner Kebap Es Pins

Agrair-vos la paciència i la vostra disposició constant. Sobre el curs en particular , a jo m’ ha agradat molt com ho heu presentat amb un blog, penjant continguts i tothom fent els seus exercicis allà. I en general són eines que no aprens en un dia i com a introducció va estar molt bé el curs.

manelManel Beltran, Gerente de MAIVIST innovació empresarial

El curs m’ha agradat perquè és allò que moltes empreses han de mester ara mateix: presència a ses xarxes socials. Els Formadors, tant en Joan com en Toni, controlen es tema i han fet ses classes interessants, els continguts han estat adequats, i ses presentacions bé, sobretot s’introducció de vídeos i també que ho han penjat a sa web per a tothom. Ritme: adequat. Exercicis: adequats.

manelmartinezManuel Martínez, Electricista en Piscinas Isla

Los dos profesores, tanto Joan Sánchez como Antoni Febrer, han desarrollado los contenidos del curso con gran profesionalidad, siendo Antoni con el que más contacto hemos tenido, el temario ha sido muy apropiado pero el tiempo ha resultado bastante corto para poderlo desarrollar.También creo que han faltado más horas para poder practicar los ejercicios y comentarlos. Gracias por todo y hasta la próxima.

rogerRoger Ferrer Kemp, Inmobiliaria Menorca

Me ha gustado mucho y ha nutrido mi conocimiento de buenas ideas para poder aplicar o por lo menos intentarlo a nuestra empresa, también me ha servido para ver la gran magnitud que tiene el fenómeno de las redes sociales, que ya conocía, pero no pensaba que pudiera ser tan amplio. Ahora conozco muchas aplicaciones y servicios que hasta ahora desconocía. Se que si quiero puedo montar mi propia red social a parte de facebook o crear un blog con diferentes herramientas, pero sobre todo tengo una orientación bastante constructiva sobre como enfocar la implantación de mi negocio en las redes sociales y también sobre como promocionarlo intentando dar la mejor imagen posible.

Los profesores han sido muy atentos y han transmitido en todo momento el entusiasmo y lo mucho que creen en este nuevo fenómeno el 2.0 como herramientas indispensables para el futuro de cualquier empresa u organización. Si realizáis algún otro curso por favor comunicadmelo que, si mi horario laboral en el aeropuerto lo permite, por supuesto que vendré. Lo único que para mi opinión falto en el curso fue un poco más de practica individual con el ordenador, pero entiendo porqué no lo realizarais, ya que cuando te pones a realizar practicas el nivel de los alumnos es muy diferente y adaptarse a todos debe ser muy complicado sobre todo cuando los cursos tienen una duración limitada. Felicidades a los dos.

Sonia Florit, Fusteria Ruiz, s.l.

soniafloritLa meva valoració des curs és molt positiva perquè he descobert i ampliat els meus coneixements sobre la web 2.0.

Els continguts del curs han estat molt pràctics per ses empreses, però crec que ha faltat un poc de temps per fer pràctica en grup i resoldre dubtes que poden surgir.

Referent a n’en Toni i en Joan us vull donar ses gràcies per aquests curs perquè m’ha agradat molt com s’ha enfocat es temari i sobretot, què ha estat clar i entretingut. Felicitats.

Laura Pujadas, Administrativa en Elsaclim 99, s.l.

Quiero personalmente agradeceros a los dos la formación que me habéis dado en el curso. Mis conocimientos al empezar eran muy básicos, pero justamente eso me ha hecho pensar en la necesidad de actualizarme y de ponerme al día de los nuevos medios que se ponen a mi alcance para actualizarme tanto profesionalmente como personalmente.

He de reconocer que yo soy de la generación de la televisión en blanco y negro y con solamente dos canales, pero eso no quiere decir que no pueda adaptarme a las nuevas tecnologías.

Francesc Doménech, Comercial en INTIB, s.l.

Sincerament, m’ha agradat molt assistir en aquest curs. Tant en Toni com en Joan m’han sorprès molt i molt gratament. Son molt bons comunicadors, bastant “cachondos”, i, almenys en el meu cas, han aconseguit cridar-me molt l’atenció sobre les xarxes socials. Tenc la intenció d’intentar crear una xarxa privada a través de Linkedin per tenir més bona comunicació amb els nostre clients.

Si quieres puedes consultar el resultado de la encuesta de valoración que realizamos anónimamente a todos los asistentes al curso: valoración general.

 • Amig@s,

  Gracias por vuestras opiniones. Tanto las cuantitativas como las cualitativas. Podeis estar seguros de nuestro compromiso de USARLAS en favor de mejorar nuestra actividad formativa.
  Sentiros todos libres de comentar tanto a Toni como a mi mismo cualquier duda o idea que os surja durante vuestra puesta en práctica de los conocimientos compartidos entre tod@s.
  Ah!! Y recordar que os estamos observando… y que nos gusta muchísimo que algunos ya esteis abriendo espacios en las redes sociales para vuestras empresas y proyectos.

  ;-D

  Joan