• Tere Orfila

  Hola bon dia!!!
  no vaig fer cap comentari de la primera sessió però estic d’acord en tot el que els meus companys han escrit. Desprès d’aquesta segona presentació vull per una banda dir-te que encara que densa va ser molt interessant i per altre banda que hem vaig sentir superada per la porta que s’obrir davant meu. Vaig tenir tantes ideas a mesura que anaves explicant les diferentes reds socials que vaig acabar amb mal de cap!!!! Hem preocupa seriement el temps afagit que representa començar a utilitzar totes aquestes eines i la reorganització de treball que aixó implica.

 • Edgar Bosch

  Per la srta. Tere Orfila,

  Les xarxes socials, funcionen de manera quasi biológica. S’hi han de dedicar unes quantes hores al començament per fer coneixer el seu negoci. Un cop la primera fase està compactada, després ve el moment de fer marca. De repetir, de publicar ofertes, de interactuar amb la diferent gent. Si algu em pregunta x(el seu negoci) jo pugui dir-li: ostres sí, ja he vist que fa ofertes!
  De totes maneres, jo no estic dins el món del turisme i us voldria demanar quelcom. Servei de qualitat, servei servei i més servei. El turisme ha perdut molt perquè no hem estat capaços de satisfer les mateixes necessitats que els nostres clients tenen, i, és clar, trien diferents destins per satisfer-les.
  Hem d’aprofitar els recursos naturals que tenim i posar molta atenció als serveis que donem.

  Salut i força!
  Edgar Bosch